Loading...
Drone si Accesorii

Accesorii drone de care trebuie sa tineti cont

accesorii-drone

In articolele anterioare am discutat despre pretul de achizitie al unei drone de vanzare, insa intregul cost al acesteia este compus din doua elemente: pretul initial pe care il platiti si costul de intretinere. Din acest motiv, costul variaza de la un utilizator la altul.

Unele drone vin cu un pret mai mare, insa acestea au incluse o camera buna, o carcasa de protectie precum si o geanta de transport. Pe de alta parte, exista drone care va ofera doar un suport, iar dvs va trebui sa montati acolo o camera.

Cu cat montati mai multe accesorii pe drona dvs cu atat pretul pentru intregul set va deveni mai mare. Asadar, trebuie sa fiti pregatit si de alte costuri atunci cand va cumparati o drona. Va prezentam in continuare cateva dintre accesoriile pentru drone care ar putea sa va intereseze.

Protectii pentru elice

Protectiile pentru elice sunt destul de importante si obligatorii daca sunteti incepator. Elicele unei drone pot rani cu usurinta o persoana sau se pot sparge extrem de usor in cazul unui contact.

Asadar, protejarea elicelor cu ajutorul acestor dispozitive va poate proteja pe dvs sau pe trecatori de rani. De asemenea, acestea impiedica drona sa se blocheze in copaci. Astfel de accesorii sunt disponibile de la preturi ce incep de la 40 de lei, in functie de marca dronei si de eficienta protectiilor.

Elice de rezerva

Niciodata nu strica sa aveti cateva elice de rezerva pentru cazurile in care drona dvs are parte de un accident. Este un fapt cunoscut de toata lumea ca elicele sunt o parte foarte fragila a dronelor si sunt predispuse sa se deterioreze destul de repede.

Puteti cumpara elice suplimentare la preturi ce pornesc de la 10 lei, in functie de modelul dronei pe care o utilizati.

Baterii suplimentare

Bateriile sunt sursa de putere a dronei. Unele drone pot zbura 6-8 minute cu o baterie incarcata complet, in timp ce altele pot ajunge si pana la 25 de minute. Insa, indiferent de drona, bateriile vor necesita destul de mult timp pentru a se incarca complet.

Asadar, daca doriti sa evitati orele lungi de asteptare intre zboruri, puteti incarca cateva baterii suplimentare. Preturile bateriilor variaza in functie de tipul de drona pe care il utilizati. Acestea pot incepe de la aproximativ 25 de lei. De asemenea, pentru a mentine drona in aer pentru mai mult timp, trebuie sa stiti cateva trucuri pe care sa le aplicati.

Geanta de transport

Unul dintre accesoriile obligatorii de care aveti nevoie este o geanta de transport. Cand ati cheltuit deja 1000 de euro sau mai mult pe o drona, de ce sa nu cheltuiti inca 100-150 de lei pentru a o proteja in orice moment? Consideram ca o geanta de transport este esentiala, mai ales daca tinem cont de beneficiile pe care vi le aduce.

Carduri micro SD

Cat de mult va place sa zburati cu drona dvs? Raspunsul la intrebare poate fi influentat daca drona are si o camera video eficienta cu ajutorul careia puteti sa inregistrati imagini uimitoare. Dar niciunul dintre aceste lucruri nu mai conteaza daca nu aveti un card micro SD de buna calitate.

Cardurile de memorie disponibile sunt sute, iar preturile pornesc de la 40 de lei. Totusi, daca optati pentru carduri de mare capacitate si viteza, atunci costurile vor fi mai mari.

drone-de-vanzare

Set lumini LED

Un alt accesoriu care creste coeficientul de distractie al dronei dvs este kitul de lumini LED. Uneori, atunci cand ridicati drona si afara este intuneric, luminile cu LED va pot ajuta sa o urmariti mai usor.

Aceste lumini fac ca drona sa arate mult mai elegant. Preturile de pornire sunt rezonabile, cu aproximativ 40-50 de lei puteti sa cumparati un astfel de set de lumini.

Inregistrator de zbor

Acesta nu este unul dintre accesoriile de care sa aveti neaparata nevoie pentru drona dvs, dar cu siguranta este unul care merita atentie pentru ca face intreaga experienta sa fie mai distractiva. Cu acest dispozitiv puteti sa urmariti zborul dvs cu drona in imagini 3D.

Gimbal camera

In timp ce unele drone vin dotate cu un gimbal, altele necesita cheltuieli suplimentare. Asadar, daca sunteti in cautarea unui gimbal pentru urmatoarea dvs drona, ati putea obtine unul pentru aproximativ 50 de lei. Acest dispozitiv va asigura ca aparatul foto este tinut intr-o pozitie constanta si va va ajuta sa obtineti imagini mai clare.

Acestea sunt o parte dintre accesoriile pentru drone pe care vi le recomandam si de care trebuie sa tineti cont atunci cand luati hotararea de a va cumpara o drona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *