Loading...
Drone si Accesorii

Accesorii drone obligatorii pentru un incepator

accesorii drone

Desi exista foarte multe gafe pe care un utilizator incepator de drone le poate face (fie ca vorbim despre adulti, copii, profesionisti in anumite domenii), cele mai multe greseli rezulta dintr-o incalcare flagranta a urmatoarei sintagme “Sa fii pregatit”. Si poate cel mai usor mod pentru un incepator in ale dronelor sa nu fie pregatit este de fapt sa duca lipsa de cateva accesorii esentiale. In continuare va vom prezenta pe scurt care sunt principalele accesorii drone pe care trebuie sa le aveti.

Protectie pentru elice
Fiind incepatori, este destul de greu de controlat perfect o drona, mai ales daca intervin si alti factori externi, cum ar fi vantul. Astfel, exista intotdeauna posibilitatea sa pierdeti controlul dronei si aceasta sa se loveasca de ceva si sa isi rupa elicele, sau mai rau, sa se loveasca chiar de dvs sau o alta persoana si sa va raneasca cu elicele. Cu ajutorul protectiilor pentru elice, veti fi protejat atat dvs ca si pilot cat si drona si celelalte persoane din jur. De asemenea, veti vedea pe parcurs ca acestea pot fi si o modalitate de personalizare a dronei.

Extra elice drone
Daca tot am inceput cu elicele, atunci trebuie sa va spunem ca in mod cert veti pierde destul de multe seturi de elice. Fie din cauza unor accidente fie din cauza naturii lor fragile. Avand in vedere ca sunt probabil, cele mai ieftine accesorii pentru drone, nu vedem niciun motiv pentru care nu v-ati face din start o rezerva de cateva seturi de elice pentru drona.

elice-drone

Extra baterii drone
Pentru cele mai multe drone cumparate veti primi in pachet o baterie. Dar, cele mai multe dintre drone nu pot sa zboare mai mult de 20-25 de minute cu o singura incarcare. Iar cele care pot sa zboare asa de mult sunt modelele scumpe. O drona pentru incepatori, pe care probabil nu veti vrea sa platiti mult, poate zbura undeva la 7-10 minute. Deci, daca nu doriti sa asteptati cate o ora intre zboruri, va recomandam sa cumparati cateva baterii pentru drone suplimentare.

baterii drone

Geanta de transport
Drona nu este doar un hobby, poate fi si o investitie, fie in afaceri fie in placerea dvs viitoare. De ce sa cheltuiti intre 400-4000 de lei pe o drona si sa nu o protejati intr-o geanta de transport? Iar un rucsac vechi, uitat prin dulap nu este o geanta de transport pentru un gadget atat de fragil si scump. Gentile pentru drone sunt realizate din materiale dure, de buna calitate si au spatii interioare de depozitare realizate din spuma speciala.

Carduri microSD
Cei mai multi oameni cumpara drone pentru a realiza videoclipuri si poze, asadar majoritatea sunt echipate inca din fabrica cu o camera foto. Daca este si cazul dvs, asigurati-va ca aveti carduri microSD de rezerva pentru a surprinde fiecare secunda pe care drona o inregistreaza.

Chestiile distractive
Acum ca ne-am asigurat ca avem toate accesoriile necesare pentru a realiza zboruri cat mai interesante si lungi cu drona noastra proaspat achizitionata, trebuie sa vorbim si despre partea distractiva. Puteti cumpara kit-uri de lumini LED pentru a realiza trucuri cu drona in noapte, sau un inregistrator de date de zbor care sa va permita ulterior sa examinati zborul efectuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *