Loading...
Review

BiiSafe Buddy este o cheie Bluetooth utilizata pentru localizarea si urmarirea a diferite obiecte

dispozitiv anti lost biisafe buddy

Cu siguranta ati fost pusi macar o data in viata in situatia de a uita unde ati lasat un anume obiect, fie ca vorbim despre cheile de la casa sau de la masina, portofel, geanta, acte sau orice altceva. Ei bine, solutia pentru cei care patesc des acest lucru este acum la indemana oricui si se numeste BiiSafe Buddy. Acesta este un mic dispozitiv de urmarire prin Bluetooth ce functioneaza impreuna un o aplicatie dedicata pentru smartphone.

Asadar am testat pentru dvs acest mic dispozitiv pentru cateva zile.

Design-ul hardware al acestui gadget anti furt este placut la atingere si non-alunecos, avand in vedere ca partea superioara este cauciucata. Partea buna este ca acest material nu va atrage praful, insa ar trebui sa va asteptati la ceva scame atunci cand il tineti in geanta sau in buzunarul de la pantaloni. Pe exterior dispozitivul are un inel metalic care ofera un loc sigur de a il atasa cu usurinta la chei, geanta, etc.

Setarea acestui dispozitiv anti lost este relativ simpla. In primul rand trebuie sa descarcati aplicatia dedicata pentru iOS sau Android (cautati in magazinele ambelor platforme BiiSafe Buddy si veti gasi aplicatia gratuita). In aplicatie veti crea un cont pe baza de adresa de e-mail si parola pentru a putea pe viitor daca doriti sa faceti grupuri pentru acelasi dispozitiv. Atunci cand veti dori ca dispozitivul dvs sa functioneze intr-un grup, este de ajuns ca toti cei care vreti sa aiba acces sa se conecteze la aplicatie cu aceeasi adresa de e-mail si parola ca si dvs. Poate fi un pic ciudat, dar aceasta aplicatie este orientata in mod clar catre familii.

Dupa ce va conectati la aplicatie trebuie sa sincronizati Buddy-ul cu aplicatia, lucru pe care il faceti foarte usor; este de ajuns sa adaugati din aplicatie un Buddy nou si apoi sa apasati pe butonul fizic de pe Buddy (in timp ce sunteti in raza de functionare Bluetooth) si in cateva secunde le-ati conectat. Pentru o aplicatie puteti folosi maxim 5 Buddy-uri.

Modul de functionarea al acestui dispozitiv de localizare este destul de simplu, cu toate ca interfata are mici aspecte care pot fi imbunatatite. In cazul in care doriti sa localizati un Buddy, trebuie sa deschideti aplicatia si sa apasati pe Buddy-ul pe care doriti sa il reperati. Astfel pe harta va aparea ultima locatie cunoscuta. De asemenea, puteti apasa pe butonul de “Gaseste Buddy”, moment in care Buddy-ul va emite un sunet si pe ecranul telefonului va va aprea un fel de radar care va indica cand va apropiati sau departati de Buddy. Sunetul nu dureaza foarte mult, astfel daca nu sunteti foarte aproape de obiectul cautat va fi necesar sa apasati de mai multe ori pe “Gaseste Buddy”.

De asemenea, in cazul in care doriti sa utilizati BiiSafe Buddy pentru a partaja locatia dvs – de exemplu pentru un membru al familiei cu care trebuie sa va intalniti – o scurta apasare de buton va impartasi locatia tuturor persoanelor din grupul dvs. Persoana pe care doriti sa o informati despre locatie va primi o notificare pe telefonul mobil. Puteti configura in aplicatie si un mesaj predefinit pentru momentele in care doriti sa partajati locatia dvs.

Un mic incovenient la aceasta situatie este ca puteti declansa aceasta functie din greseala, atunci cand Buddy-ul este in buzunar sau in geanta se poate apasa foarte usor si astfel sa trimita o alerta cu locatia celor din grupul dvs.

O alta caracteristica a BiiSafe Buddy este ca va poate alerta atunci cand dispozitivul mobil sunteti la o distanta mai mare de 50 de metri fata de un Buddy conectat. Noi am considerat acest lucru putin inutil, pentru ca la 50 de metri de casa de exemplu, este o distanta cam mare sa te anunte ca ai uitat cheile inauntru. In prezent, intervalul de declansare pentru aceasta caracteristica nu poate fi configurat, insa producatorii ne-au asigurat ca se lucreaza in acest sens. Cu siguranta, ar fi o functie mult mai interesanta daca acest interval ar putea fi definit de catre utilizator. Este util si in prezent, pentru ca poate fi o alerta importanta atunci cand iesiti sa alergati si pierdeti cheile din buzunar, sau stati pe o banca si cand plecati va uitati geanta acolo, 50 de metri nu este o distanta atat de mare in aceste cazuri.

Buddy are si alte cateva trucuri in maneca. De exemplu, Buddy-ul include un senzor de temperatura, astfel incat puteti vedea ce temperatura este in locul in care acesta este lasat. In plus, exista o caracteristica foarte importanta de detectare a miscarii, care declanseaza alerte atunci cand un Buddy este lasat sa cada de la inaltime.

In concluzie, daca sunteti genul de persoana care isi pierde cheile in propria casa, BiiSafe Buddy este cu adevarat din gama smartproducts, dispozitivul anti lost perfect, cu toate ca uneori sunetul emis este cam slab, cu ajutorul acestuia si al radarului veti gasi rapid obiectul pierdut. Caracteristica de partajare a locatiei este, de asemenea, foarte buna daca aveti un grup de prieteni / familie cu care sa o utilizati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *