Loading...
Review

BiiSafe Buddy primul dispozitiv de locatie pentru siguranta personala

dispozitiv anti lost furt

BiiSafe Buddy este un accesoriu pentru smartphone foarte elegant, utilizat pentru a spori siguranta dvs si a celor dragi. Acesta va poate ajuta, de asemenea, sa tineti evidenta si sa gasiti obiecte pretioase, cum ar fi cheile sau portofelul. Buddy-ul se conecteaza la smartphone-ul dvs prin Bluetooth. Trebuie doar sa instalati aplicatia gratuita BiiSafe Buddy, sa va faceti un cont si sa sincronizati Buddy-ul cu telefonul.

Puteti partaja cu usurinta locatia impreuna cu cei dragi – atunci cand doriti sa faceti acest lucru – si puteti trimite alerte atunci cand aveti nevoie de ajutor. BiiSafe Buddy va ajuta sa aveti grija de cei dragi si de obiectele dvs. Buddy-ul comunica cu dispozitivul mobil prin tehnologia inteligenta Bluetooth 4.0, conexiune care functioneaza pe o raza de maxim 50 de metri. Datele de localizare si alertele sunt trimise prin intermediul aplicatiei dedicate disponibila atat pe iOS cat si pe Android.

De ce aveti nevoie de BiiSafe Buddy?
Pentru protejarea celor dragi
Nicio persoana nu ar trebui sa se considere in perfecta siguranta oriunde si oricand, din pacate nu traim intr-o lume 100% sigura. Ce dragi trebuie sa fie in siguranta si, de asemenea, trebuie sa puteti fi intotdeauna langa ei atunci cand au nevoie. Aici se dovedeste foarte util BiiSafe Buddy, care ii permite copilului dvs sau bunicilor sa va alerteze imediat si sa va arate locatia in care se afla, totul printr-o simpla apasare usoara si rapida a unui buton. Ganditi-va ca iese la plimbare copilul dvs si se intampla un accident sau are parte de un alt necaz; acesta trebuie doar sa apese pentru doua secunde pe Buddy si dvs veti primi instant pe telefonul mobil o alerta si harta cu locatia in care se afla copilul. Buddy este, de asemenea, un companion esential pentru femei. Chiar si intr-o societate in care rata criminalitatii nu este foarte mare, femeile sunt tinte comune pentru infractori. Impiedica ca cei dragi sa devina prazi usoare, oferindu-le un Buddy, astfel incat acestia sa va poata alerta rapid atunci cand simt pericolul.

Nu va veti pierde niciodata copiii
Copiii sunt intotdeauna jucausi si activi. Acesta este modul in care acestia ar trebui sa se comporte. Ca parinti, cu siguranta a existat macar un moment in care erati in parc sau intr-un magazin aglomerat si copilul a plecat de langa dvs. Scapati de acel moment ingrozitor in care tensiunea va creste peste limite prin simpla prezenta a unui Buddy. Puneti un Buddy copilului dvs si acesta va va alerta pe telefon imediat ce copilul iese din raza Bluetooth.

O atentie deosebita pentru nevoi speciale
La fel cum parintii si bunicii nostri au avut grija de noi, atunci cand eram tineri, acum este momentul sa le aratam cat de mult ii pretuim. Oferiti-le un Buddy acestora astfel incat sa va poata alerta cu usurinta atunci cand au nevoie de ajutor, iar dvs sa ii puteti gasi cu usurinta. In cazul in care se pierd pe o strada aglomerata sau se confrunta cu unele dificultati, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe Buddy timp de secunde iar dvs veti primi o alerta pe smartphone impreuna cu locatia lor.

Alte caracteristici
BiiSafe Buddy poate fi folosit si pentru a gasi diferite obiecte. Este de ajuns sa agatati Buddy-ul de obiectul pe care doriti sa-l tineti sub observatie si astfel il puteti gasi oricand il pierdeti. De asemenea, Buddy va poate ajuta sa gasiti si telefonul in cazul in care nu il mai gasiti.

Buddy este un produs inovator si de calitate
Buddy este un produs de inalta calitate si castigator al Red Dot Product Design Award 2014. Buddy este foarte popular, rezistent la apa, durabil iar bateria poate fi inlocuita cu usurinta. Acest minunat dispozitiv anti lost este realizat in Finlanda si este fabricat in conformitate cu standardele CE, FCC și IC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *