Loading...
Review

BiiSafe Buddy pune atentia de partea dvs

dispozitiv anti furt biisafebuddy

Ne-am mai uitat la produsele de urmarire personale si in trecut, pentru ca pentru noi fac parte din categoria smartproducts, inclusiv la solutii software de navigare-urmarire sau tot felul de aplicatii dedicate pentru telefoanele cu Android.

BiiSafe Buddy pune atentia de partea dvs
Toate acele solutii cautate de care discutam putin mai sus au dezamagit, mai ales ca toate acelea au nevoie de interventii zilnice pentru a le face functionale. De aceea, am fost foarte intrigati cand am descoperit acest produs BiiSafe Buddy. Acest dispozitiv anti lost promite ca, odata ce ati asociat Buddy-ul cu smartphone-ul dvs prin intermediul tehnologiei Bluetooth nu mai este nevoie sa faceti nimic, decat sa aveti grija sa schimbati bateria la aproximativ 12-24 de luni.

Ce este acest dispozitiv anti furt?
Acest gadget are un aspect robust, chiar daca are dimensiuni foarte mici, si este un tracker ce functioneaza prin Bluetooth. Este rotund, de marimea unui sapun de hotel – cu alte cuvinte destul de mic si conceput special pentru a fi purtat ca un breloc sau pentru a fi purtat in jurul gatului sau a incheieturii mainii.

Simplitatea este ceea ce caracterizeaza acest gadget – sau asa ar trebui sa fie, daca ne luam dupa spusele producatorilor. Partajarea locatiei printr-o notificare se face foarte usor, printr-o simpla apasare. Utilizatorii pot raporta astfel instantaneu locatia lor sau pot cere ajutor in acest mod.

Dupa cum va puteti astepta in lumea noastra actuala, cand orice gadget are o multitudine de functii, si BiiSafe Buddy are unele functii secundare. Printre acestea se numara si accelerometrul care va poate trimite o alarma pe dispozitiv sau pe smartphone – foarte util atunci cand ati atasat Buddy-ul la chei si sunteti o persoana predispusa sa le pierdeti din buzunar. De asemenea, mai sunt disponibile si notificari pentru pierderea dispozitivului, termometru, urmarirea activitatii de zi cu zi si o alarma de miscare care va permite sa folositi dispozitivul pentru alarma impotriva hotilor.

Detalii tehnice
Cu o greutate de numai cateva grame si cu partea din spate din metal solid, Buddy-ul utilizeaza tehnologia Bluetooth 4.0 pentru a se asocia cu smartphone-urile iOS sau Android. Distanta de functionare intre Buddy si smartphone este de maxim 50 de metri, iar atunci cand distanta aceasta este depasita primiti o notificare de deconectare. Dimensiunea acestui Buddy este de numai 1,45 cm in diametru.

Noi vedem acest dispozitiv anti lost ca fiind foarte util pentru familiile care doresc sa ramana in contact. De exemplu, copiii pot fi instruiti sa il poarte in permanenta cu ei, iar parintii nu trebuie decat sa intre in aplicatia dedicata pentru smartphone pentru a vedea unde se afla copilul lor si daca este in siguranta. Producatorul acestui dispozitiv fiind unul cu o vasta experienta pe piata accesoriilor de siguranta, a dezvoltat si o aplicatie unica pe baza de abonament pentru monitorizarea casei din interior.

In concluzie acest dispozitiv, BiiSafe Buddy are clar avantaje fata de celelalte aplicatii/dispozitive de acest gen dupa cum am putut vedea si astfel, poate fi solutia perfecta si pentru dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *