Loading...
Overview

Boxe portabile ce merita cumparate

boxe-portabile

A existat o perioada cand boxele portabile erau foarte ieftine, toate aratau la fel si in mod invariabil, erau de o calitate dubioasa. Vremurile s-au schimbat. Fiecare producator de dispozitive audio are in prezent macar o boxa portabila.

Progresul industriei nu inseamna ca fiecare boxa portabila isi justifica pretul, indiferent cat de ieftina ar fi aceasta. Prin intermediul acestui articol dorim sa va ajutam sa lasati deoparte boxele de slaba calitate si sa va indreptati spre cele mai bune optiuni pentru gama de pret care se potriveste bugetului dvs. In acest sens, am ales cele mai bune boxe Bluetooth in patru game de preturi: buget, medii, high-end si ultra-high-end.

Cea mai buna boxa portabila de buget

Anker este un producator foarte bine cunoscut pentru bateriile pe care le realizeaza, insa SoundCore A3102 demonstreaza ca stie cateva lucruri si despre construirea unor boxe portabile. In timp ce aceasta boxa de foarte mici dimensiuni nu va va da pe spate cu puterea audio, nu va va da nici dureri de cap. Si, desi nu este o boxa deloc imbatranita si cu tehnologii vechi, pretul de numai 25 de dolari este uimitor.

Cea mai buna boxa portabila de 100$

JBL Flip 4 este o boxa destul de remarcabila pentru sunetul pe care il ofera in aceasta gama de pret, insa mai ofera ceva care o duce direct peste concurenta, ratingul IPX7, ceea ce inseamna ca poate fi scufundata in apa de maxim un metru adancime timp de 30 de minute fara sa pateasca ceva. De asemenea, veti putea sa conectati doua boxe Flip 4 si sa le utilizati ca o pereche stereo sau sa conectati pana la 100 de boxe si sa transmiteti muzica la toate simultan, de pe aceeasi sursa.

boxa-portabila

Cea mai buna boxa portabila cu un pret mediu

Oppo a realizat in ultima vreme produse audio fabuloane, iar Sonica WiFi este un prim exemplu. Mai mult decat o boxa Bluetooth, puteti, de asemenea, sa redati muzica prin reteaua WiFi – are un adaptor cu banda dubla doar pentru acest scop. Si daca nu este o boxa suficient de flexibila pentru dvs, atunci va mai spunem si ca suporta tehnologia Apple AirPlay.

Cel mai important aspect este ca Sonica WiFi se aude superb. Capabila sa decodeze fisiere audio de pana la 24 de biti si rate de esantionare de pana la 192kHz, putem afirma cu usurinta ca este cea mai performanta boxa din aceasta gama de pret.

Nu la mare distanta de Oppo Sonica WiFi este boxa Fender Newport pe care multe persoane o vor achizitiona pentru aspectul sau retro, iar toti o vor iubi pentru performantele sale audio. Butoanele analogice si comutatorul metalic au un aspect foarte interesant, insa performanta acestei mici boxe este ceea ce justifica cu adevarat pretul de 200 de dolari. Oppo Sonica este superiora insa din pacate nu poate functiona cu ajutorul unui acumulator.

Cea mai buna boxa portabila high-end

Bowers & Wilkins nu a incetat niciodata sa ne impresioneze, iar pentru mult timp au fost asociati cu faptul ca produc boxe pentru telefoanele Apple. B & W nu s-au oprit la tehnologia Bluetooth. Acestia au optat sa sprijine codecul aptX pentru a furniza cea mai buna calitate audio pe care Bluetooth este capabil sa o livreze. Iar daca sunteti abonat la Spotify, veti aprecia suportul acestei boxe portabile pentru Spotify Connect. Singura problema este ca Bowers & Wilkins pur si simplu refuza cu incapatanare sa dezvolte o aplicatie si pentru Android. Dar este un inconvenient minor care va va afecta numai atunci cand configurati boxa pentru prima data.

Cea mai buna boxa portabila pentru exterior

Aceasta este cea mai buna boxa pentru exterior pe care am auzit-o de cand Soundcast si-au prezentat boxa Outcast acum aproape 10 ani de zile. Este construit ca un tanc, este rezistenta la stropii de apa astfel incat o puteti folosi la piscina sau la plaja si ofera o viata exceptionala a bateriei. Cel mai important aspect totusi, suna fantastic. Este o boxa sumpa, dar care isi merita banii ceruti pe deplin.

Cea mai buna boxa portabila fara limita de pret

Din categoria boxelor care nu tin cont de pret, cea mai buna alegere din punctul nostru de vedere este Naim Audio, o boxa ce costa 1350 de dolari. Boxa este mai mare si cu un sunet mai puternic decat Zeppelin de la Bowers & Wilkins, si ca si in cazul acestei boxe, va ofera aproape orice optiune si caracteristica ati putea sa solicitati: Bluetooth (binenteles cu aplicatii dedicate Android si iOS), WiFi, AirPlay, Ethernet, un port USB, suport 24/192, Spotify Connect, aptX, intrare digitala optica. Cum este sunetul emis de aceasta boxa? Extraordinar de precis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *