Loading...
Overview

Ce sa alegem intre SJCAM SJ4000 si GoPro?

sj4000-wifi

SJCAM si GoPro, de la GoPro Inc sunt ambele companii care produc camere de actiune foarte performante. Ambele camere sunt excelente pentru sporturile extreme, scufundari la mare adancime sau pentru activitati de inregistrare a animalelor de companie. Cei de la GoPro sunt cei care au inventat linia de camere de actiune si ocupa in prezent primul loc al acestei piete, cu camere ce au preturi intre 130 si 500 de dolari, fara a include aici numeroasele suporturi, monturi si curele pe care le puteti achizitiona separat, pentru a profita la maximum de aceste camere.

Pe de alta parte, SJCAM SJ4000 wifi, care arata foarte asemanator cu GoPro, este in partea de jos din punct de vedere al pretului, avand un pret de vanzare de aproximativ 100 de dolari. Spre deosebire de GoPro, camera de actiune SJCAM SJ4000 vine cu o multitudine de monturi si curele direct in pachet, astfel incat sa puteti incepe sa inregistrati videoclipurile dvs de actiune, cat mai curand posibil, fara a cheltui si mai multi bani decat cei dati deja pe achizitionarea camerei.

Cand comparati cele doua mari branduri, GoPro depaseste exponential SJCAM SJ4000, mai ales daca comparati cu camere video sport premium precumGoPro Hero 4 Black, GoPro Hero 4 Silver sau GoPro Hero 4+ Black. Aceste camere premium capteaza clipuri la rezolutii de pana la 4K, cu o multitudine de optiuni. De asemenea, camerele premium de la GoPro au o multitudine de caracteristici de top si de lucruri tari, cum ar fi ecranul LCD, pachetul suplimentar de baterii, intrarea pentru microfon extern, WiFi si Bluetooth, setari profesionale pentru filmari in lumina putina. Cu toate acestea, retineti nu lucru important, toate aceste camere vor costa de trei pana la patru ori mai mult decat o camera SJCAM SJ4000.

accesorii gopro

Camerele GoPro premium pot satisface atat profesionistii cat si amatorii, insa cantitatea de optiuni si setari personalizabile este cu mult peste ceea ce ar putea intelege sau ar putea avea nevoie un incepator. Pentru a face o comparatie cu adevarat, ar trebui sa privim camera pe care GoPro a creat-o special ca alternativa la camerele de actiune mai ieftine, cum ar fi SJCAM SJ4000.

Pentru a rezolva aceasta problema, cei de la GoPro au lansat camera lor de actiune pentru buget, denumita GoPro Hero. Aceasta este cu adevarat o camera pentru buget, pentru ca practic nu seamana deloc cu celelalte modele si nici nu poate fi scoasa din carcasa. GoPro Hero va permite sa realizati filmari cu o rezolutie maxima de pana la 1080p, insa nu le veti putea viziona pana nu le descarcati pe un computer. Nu exista nicio modalitate e a atasa un pachet extern de baterii pentru a creste durata de viata, iar singura iesire disponibila este cea micro USB, fara alte iesiri pentru microfon sau redare pe televizor de exemplu.

SJCAM SJ4000, in ceea ce priveste GoPro Hero, este o camera de filmat superioara, la un pret mult sub costul acesteia. Pentru aproximativ 80-100 de dolari puteti obtine clipuri fullHD 1080P, fotografii la 12 megapixeli, un unghi de cuprindere de 170 de grade, un ecran LCD de 1,5 inch pe care puteti vedea inregistrarile efectuate, mai multe monturi si suporturi si multe alte caracteristici pe care GoPro Hero nu le are. In ceea ce priveste calitatea, SJCAM SJ4000 este comparabila cu ultima serie de camere GoPro Hero 3 si Hero 3 Silver.

Totusi, intuitia dvs este cel mai adecvat indicator daca SJCAM SJ4000 sau o camera GoPro este sau nu alegerea potrivita. Daca nevoile dvs de filmari sunt profesionale, atunci, binenteles, mergeti sa cumparati o camera de actiune GoPro. Pe de alta parte, daca dvs si familia dvs mergeti in vacanta si doriti sa filmati toata experienta si sa obtineti clipuri de inalta calitate, atunci un SJCAM este o alegere mult mai inteleapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *