Loading...
Overview

Cele mai bune mini trepiede pentru smartphone

mini-trepied-telefon

mini_trepied_felxibil_PT90_Negru1Telefoanele mobile existente incep sa aiba camere foto din ce in ce mai performante, multe dintre ele fiind aproape chiar de camerele foto dedicate low end. Totusi, pentru a realiza o fotografie perfecta in orice situatie, avem nevoie si de cateva accesorii suplimentare. Accesoriul obligatoriu pe care ar trebui sa-l avem intotdeauna cu noi atunci cand dorim sa facem fotografii este trepiedul, sau atunci cand folosim un smartphone, mini trepiedul. Mai ales atunci cand calatorim si nu ne place sa caram dupa noi multe echipamente grele, un mini trepied este o solutie salvatoare.

De ce avem nevoie de un mini trepied telefon? Raspunsul este destul de simplu. Pentru ca oricat ar fi de performante camerele foto de pe smartphone (si nu numai, este perfect valabil si in cazul unui DSLR), tot vor exista situatii in care nu exista lumina suficienta pentru a realiza fotografia dorita. Iar blitul nu este o solutie in orice situatie, mai ales daca dorim sa fotografiem un peisaj de exemplu, seara sau chiar noaptea. In aceste situatii, un mini trepied ne salveaza, il montam usor, punem telefonul in suport si apoi putem face fotografiile linistiti, acestea nu vor mai iesi neclare.

Astfel, pentru pasionatii de fotografii, am decis sa facem cautari pe Internet, pentru a gasi cele mai bune mini trepiede ce pot fi cumparate la inceput de 2017.

XShot XSMTRI – este un mini trepied mic, suficient de compact pentru a se potrivi si intr-un buzunar. Datorita dimensiunii sale reduse este o alegere buna pentru cei care fac excursii sau care urca pe munte. Dimensiunea sa mica insa, il limiteaza in utilizare.

Selens SE-Tmini – trepiedul portabil Selens SE-Tmini este un bun echilibru intre greutate si portabilitate. Este suficient de inalt atunci cand este extins la maxim incat sa fie utilizat fara o masa sub el, si suficient de mic atunci cand este impachetat, pentru a se potrivi in orice geanta.

Joby GP1-A1EN Gorillapod – este un mini trepied ce il veti gasi disponibil in 11 culori, asadar cu siguranta este unul care sa se potriveasca oricarei persoane. Acest mini trepied unic, flexibil, este suficient de mic pentru a se potrivi in rucsac sau chiar in buzunarul de la sacou.

mini trepied

KyJyGy Smart Accessories – este un mini trepied unic si versatil ce are picioare flexibile, care pot fi infasurate in jurul unei balustrare, a unor stalpi, pe ghidonul de la bicicleta, etc. Astfel, veti putea aseza telefonul mobil in orice loc doriti, pentru a face cele mai reusite fotografii.

Pedco UltraPod II – nu numai ca este un mini trepied care arata extrem de bine si modern, dar este si foarte stabil pe majoritatea suprafetelor. De asemenea, este un mini trepied ridicol de usor si destul de compact, atunci cand este pliat. Este potrivit atat pentru smartphone cat si pentru aparate DSLR.

RetiCAM MT01 – este un trepied telefon robust, construit din aluminiu, ce are mai multe carcateristici decat concurenta sa directa. De exemplu, acesta dispune si de o coloana centrala extensibila pentru a fi si mai inalt. De asemenea, are incuietori rapide, astfel incat sa-l puteti utiliza foarte rapid. Este un trepied un pic cam voluminos atunci cand este pliat, pentru a fi numit mini trepied, dar totusi l-am inclus in acest top.

CowboyStudio Mini – acest mini trepied are toate caracteristicile unui trepied de dimensiuni normale, cu un cap pivotant pe trei directii, o coloana centrala pentru a se inalta mai mult, o functie de eliberare rapida a telefonului si picioare realizate din mai multe sectiuni.

mini_trepied_PT310_capacManfrotto MTPIXI-B PIXI – este un mini trepied performant, cu un buton dedicat pentru blocarea rapida a unghiului dorit. Este realizat din materiale de foarte buna calitate si foarte rezistent.

Benro PP1 PocketPod – este suficient de mic pentru a incapea in buzunar, ceea ce il face o optiune ideala pentru configurari rapide. Picioarele sale nealunecoase va permit sa-l puneti pe o varietate de suprafete, fara riscul de a aluneca.

Tamrac TR404 ZipShot – este un mini trepied ce poate ajunge pana la o inaltime totala de 71 de cm, facandu-l astfel, mai inalt decat majoritatea trepiedelor de calatorie. Picioarele sale mari si solide, pot tine in siguranta o camera video / foto profesionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *