Loading...
Overview

Cele mai bune selfie stick-uri pentru smartphone

selfie-stick

Camerele gasite in interiorul smartphone-urilor noastre sunt in continua dezvoltare, producat imagini vii, mai asemanatoare realitatii ca niciodata. Dar, in ciuda tuturor acestor imbunatatiri, obtinerea unui unghi drept nu este intotdeauna usoara, mai ales atunci cand vine vorba de selfie-uri. Selfie-ul perfect are nevoie doar de iluminarea corecta, unghiul drept si peisajul potrivit. Din acest motiv, foarte multe persoane au ales sa foloseasca un selfie stick. Nu numai ca face fotografierea mult mai usoara, dar, de asemenea, va permite sa incapeti si dvs si peisajul din spate in aceeasi fotografie.

Asadar, pentru a va veni in ajutor in alegerea unui selfie stick, am realizat o lista cu cele mai bune astfel de device-uri dintre care puteti alege pentru telefonul dvs cu Android.

Alaska Life ThrillPro
Alaska Life ThrillPro este realizat pentru persoanele care au nevoie de unelte durabile. Selfie stick-ul se mandreste cu capacitate de a tine nu doar orice smartphone sub 80 mm latime, dar si toate modelele de camera video actiune GoPro si nu numai. Stick-ul se poate folosi si ca un monopod DSLR pentru cei care iubesc sa faca fotografii profesioniste. Probabil ca cea mai buna caracteristica a acestui selfie stick este ca nu utilizeaza niciun fel de conexiune Bluetooth pentru a functiona cu telefonul dvs si este in intregime impermeabil.

Looq DG
Looq DG se mandreste cu faptul ca este cel mai folosit selfie stick pentru fotografia de jurnalism de pe Wall Street. La fel ca si ThrillPro, Looq nu are nevoie de o conexiune Bluetooth sau baterie – ruleaza totul pe cont propriu. Pentru a asocia acest selfie stick cu telefonul, trebuie sa descarcati aplicatia dedicata.

Ceea ce este cel mai impresionant pentru Looq este cu siguranta lugimea sa. Pornind de la numai 8.2 inch, acest selfie stick ajunge la remarcabila marime de 41.7 inch. Acest selfie stick tine orice telefon cu o latime de 3.35 inch si este compatibil cu orice telefon din gama Android.

Noot Selfie Stick
Fara Bluetooth, fara nicio aplicatie aditionala si fara probleme cauzate de baterie, acesta este selfie stick-ul Noot. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa conectati acest gadget la telefonul dvs prin mufa audio de 3,5 mm si sunteti gata. Constructia sa solida impiedica tremuratul in timpul filmarii, chiar si atunci cand este extins la 35 de inch. Retineti insa, ca nu puteti folosi un telefon mai mare de 3,35 inch in latime (atentie, nu in diagonala).

Gorilla Gear Complete Selfie Kit
Gorilla Gear a fost conceput special pentru calatoria pe distante lungi, ceea ce este cel mai evident datorita garantiei sale pe viata. Acest selfie stick este suficient de puternic pentru a sustine si o camera video sport GoPro. De asemenea, acest gadget este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, cu camere de luat vedeti si chiar camere video normale. Stick-ul se extinde pana la aproximativ 29 inch, nu foarte mult insa suficient pentru cei mai multi dintre noi.

Selfie World Cyclone Pro
Spre deosebire de Gorilla Gear, Selfie World Cyclone Pro a optat pentru a pune tot timpul si banii in dezvoltarea acestui stick. Cyclone nu functioneaza pe baza de baterie, dar se conecteaza rapid si nu are niciun fel de decalaj. Un alt avantaj al acestui selfie stick este versatilitatea sa. Pe langa faptul ca este compatibil cu majoritatea aplicatiilor pentru camere, suporta, de asemenea, cu aproape orice alt smartphone ce ruleaza un Android mai nou de 4.2.

Extensibil pana la 32 de inch, nu veti avea probleme in a obtine fotografii foarte largi. De asemenea, daca achizitionati un Cyclone Pro, o parte din tranzactie va fi donata organizatiei Sighsavers International.

Volsey Pocket VS1
Oamenii de la Volsey au observat ca selfie stick-urile sunt prea mari si ciudate ca sa le transporti oriunde cu tine. Pocket VS1 este conceput pentru a fi pregatit sa functioneze in numai cateva secunde, adaptorul telefonului se indoaie pentru a se potrivi cu usurinta in buzunar sau in geanta si se extinde de la 8 la 34.5 inch. Pocket VS1 ruleaza cu ajutorul unei baterii care ar trebui sa reziste pana la 500 de fotografii. De asemenea, aceste selfie stick are un declansator Bluetooth pozitionat langa maner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *