Capsula de cafea Suportul Montat pe Perete Capsule Raft de Depozitare Organizator se Potrivesc pentru Nespresso Raft bucătărie

Capsula de cafea Suportul Montat pe Perete Capsule Raft de Depozitare Organizator se Potrivesc pentru Nespresso Raft bucătărie

Capsula de cafea Suportul Montat pe Perete Capsule Raft de Depozitare Organizator se Potrivesc pentru Nespresso Raft bucătărie

  • 53.82lei

    74.77lei

Capsula de cafea Suportul Montat pe Perete Capsule de Depozitare Raft Organizator pentru Nespresso

Caracteristică: 1. Capsula de cafea titular, foloseste aluminiu de înaltă calitate, care este durabil fără deformare și de rugină.

2. Special concepute pentru capsule de cafea Nespresso, are o capacitate mare pentru acces facil și depozitare.

3. Adoptă montarea pe perete, cu autocolante, care este simplu de instalat și convenabil de a fixa pe perete.

4. Capsula de cafea rack, este un instrument excelent pentru stocarea și organizarea de capsule de cafea.

5. Este un cadou excelent pentru bautorii de cafea, perfect potrivit pentru bucătării acasă și magazine de cafea.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Suport De Capsulă

Material: Aluminiu

Greutate: Aprox. 258g-350g / 9.1 oz-12.3 oz

Utilizare:

Apăsați tare pe exterior adeziv autocolant pentru 20 de secunde, și apăsați tare pe interior autocolant adeziv pentru 20 de secunde.Pentru a menține capacitatea maximă, așteptați câteva ore sau peste noapte înainte de încărcarea capsule de cafea în suport.

Lista De Pachete:

6 x Autocolant

1 x Cafea Capsule Rack

Notă: 1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Pret

Transport

De obicei, elementul dvs. va fi expediat in 1-5 zile lucratoare de la comanda si plata confirmat, și logistice informații vor fi actualizate într-o săptămână.Cu toate acestea, uneori, coletul poate fi întârziată de o serie de factori, cum ar fi cele de transport, de vacanță, și zona de la distanță.În acest caz, sper că pot avea mai multă răbdare să aștept coletul, sau sa ne contactati direct.Vă mulțumim pentru înțelegere în avans.

Servicii

Noi menținem standarde înalte de excelență de 5 Stele, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu, astfel încât să putem rezolva în mod satisfăcător problema ta.

Etichete: gelatina mașină, nespresso reutilizabile, 12v filtru de cafea, capsulă, Cafe, capsulă de cafea, filtru de cafea, minipresso, de cafea nespresso, nespresso pod.


  • Material: Aluminiu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: Approx. 258g-350g / 9.1oz-12.3oz

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good