100 de bucăți de 3# închis cu fermoar nailon adaptate procesului (6-24 inci) 15-60 cm Crafter & FGDQRS (20 / color U ALEGE)

100 de bucăți de 3# închis cu fermoar nailon adaptate procesului (6-24 inci) 15-60 cm Crafter & FGDQRS (20 / color U ALEGE)

100 de bucăți de 3# închis cu fermoar nailon adaptate procesului (6-24 inci) 15-60 cm Crafter & FGDQRS (20 / color U ALEGE)

 • 46.13lei

  50.14lei

Product description

. 100% brand new and high quality.

2 quantities: 100 pieces

Color: to choose

3. Netted teeth length with fermoar: (15-60 cm) (6-23.6 inches) (approx.)

4. Ideal for handicrafts, costumes, children ' s clothing, accessories for boutique, costum jewelery, etc.

Condiții de livrare

· Vom livra produsele la adresa indicata de livrare de pe Topgadgets.ro. Pentru a putea obține de livrare, de obicei, vă rugăm să completați adresa dvs. de livrare cu atenție.

· Putem trimite produsele în termen de 2-6 zile lucrătoare de la primirea de plată. Fiecare colet va avea un număr de urmărire pentru dvs. de urmărire.

· Pentru livrare gratuită, nostru modalitate standard de livrare-mail din China. De obicei, livrarea în cele mai multe țări durează 10-25 de zile. Dar în unele țări sau zonele rurale, acest lucru poate dura mai mult timp rare de companii aeriene sau de inspecție de biroul vamal.

· Dacă sunteți în regim de urgență, pentru a primi mărfurile sau Poșta Chinei de servicii nu se aplică în țara dumneavoastră, puteți alege express-livrare prin DHL, UPS, TNT, FedEx, EMS. În general, prin UPS în întreaga lume Express Saver, puteți obține de livrare în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom trimite coletul, dar este mult mai scump; de DHL, UPS, TNT, fedEx, este nevoie de 3-5 zile lucrătoare, înainte de a lua de livrare. Prin EMS, este nevoie de 5-8 zile pînă la locul de muncă.

· Dacă nu veți primi marfa în termen de 30 de zile după ce am trimite-l, vă rugăm să e-mail-ne direct. Vom fi cu tine pentru a rezolva cazul. Vă rugăm să încredere în noi, vom oferi cele mai bune servicii cu atitudine cinstit.

Plata

· Puteți plăti noi prin intermediul Topgadgets.ro Escrow prin cardul bancar. Plata integrală trebuie efectuată în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

· Topgadgets.ro Escrow este una de conducere a treia-rochii de seara online-platforma de plată.Escrow vă permite să în condiții de siguranță de a plăti on-line, fără a dezvălui datele dvs. de card de credit. Puteți, de asemenea, pentru a urmări livrarea comenzii și plata numai după ce confirmați că ați primit coletul.

· Atunci când faci o plată, plata doar a tradus în ESCROW, și nu în contul nostru. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când veți obține mărfurile în stare bună.

Politica De Retur

· În cazul în care mărfurile sunt deteriorate, vă rugăm să returnați în termen de 10 zile pentru a înlocui. Vă rugăm să specificați ambalajul.

· În termen de 5 zile, în cazul în care mărfurile nu sunt compatibile, sunt potrivite pentru utilizarea sau deteriorate, dar nu sunteți mulțumit de ele, puteți returna produsele în ambalajul lor original și condiții bune pentru 100% de restituire, cu excepția costurilor de livrare și taxele de manipulare.

· După primirea retur Vom trimite o rambursare.

· Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru retur, care s-au pierdut în timpul de livrare. Vă rugăm să trimiteți de restituire, în ambalajul corespunzător.

Comentarii

· Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne scrieți înainte de a părăsi neutre sau negative. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema, până când veți fi mulțumit. Desigur, vom lăsa să vă recenzii pozitive și ajutorul dumneavoastră.

· În cazul în care mărfurile sunt livrate în zilele de sărbătoare, termenul de livrare va fi reținut. Dacă nu sunteți mulțumit, deoarece timpul transportului este întârziată, vă rugăm să nu lăsați-ne feedback negativ, pentru că nu este vina noastră. Vă rugăm să scrieți-ne și vă vom contacta cu express de companie.

· Нам важно, чтобы наши покупатели были довольны. Если вы удовлетворены товарами, которые вы получили, пожалуйста, не забудьте оставить нам положительные отзывы и хорошие детальные оценки продавца. Положительные отзывы очень важны для нас!

· Ваше удовлетворение является нашим главным приоритетом!

Etichete: fermoar metalic, fermoar impermeabil, geantă de mână, verde deschis end fermoar, pokemon pyjama, ponturi alege, de blocare a alege set, fermoar reversibil, pentru croitor, pulover curcubeu.


 • Fermoar Tip: Aproape-End
 • Plastic Tip: Nailon
 • Utilizarea: Saci, Garment, Textile De Casa
 • Tip De Produs: Fermoare
 • Material: Plastic
 • Numărul De Model: #3
 • Nume De Brand: TZQFSYJ
 • Caracteristică: Blocare Automată
Brunotapxure1011 2021-04-14

god

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good