Loading...
Drone si Accesorii

La ce sa va uitati cand cautati o drona de vanzare

drone de vanzare

Dronele ce au camere integrate au revolutionat domeniul fotografiei si videografiei aeriene. Obtinerea unei perspective perfecte intr-o fotografie sau videoclip realizate in aer este mult mai usoara cand nu implica riscul vietii sau al membrelor intr-un avion sau elicopter. Dronele au facut posibila obtinerea de fotografii care sunt imposibile pentru camerele traditionale – inclinarea si rasucirea rapida 360 de grade nu poate fi egalata de nimic.

Dar poate cea mai mare schimbare in domeniu este faptul ca dronele au facut fotografia aeriana si videografia accesibila tuturor persoanelor. Unele dintre dronele de varf pot fi foarte scumpe pentru anumite persoane, dar toate acestea sunt produse de calitate superioara pentru toti cei care au un interes in domeniu.

La ce sa va uitati cand cumparati o drona

Dronele nu sunt doar distractive pentru zbor. Ele va pot ajuta si sa capturati imagini uluitoare, videoclipuri de inalta rezolutie 4K. De asemenea, in acest moment, exista drone de vanzare mai accesibile decat oricand, deoarece modelele calitative pentru incepatori incep de la preturi de aproximativ 60-70 de dolari. Dronele cu camere bune integrate incep de pe la cateva sute de dolari. Dronele mai complexe, ce incep de la cel putin 1000 de dolari, ofera caracteristici de top si tot felul de programe personalizabile, transformandu-le in dispozitive cu adevarat autonome care pot lua propriile decizii. De asemenea, acum o noua clasa de drone isi face aparitia, dronele de curse.

Dronele nu sunt atat de complicate, dar exista cateva caracteristici cheie pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand doriti sa cumparati una. Exista si cateva reguli cheie pe care ar trebui sa le urmati atunci cand doriti sa zburati cu drona.

drone de vanzare

Cerinte legale

In Romania, daca doriti sa zburati legal cu drona, va trebui sa tineti cont de cateva lucruri. In primul rand trebuie sa stiti ca puteti utiliza drona doar cat aceasta zboara in raza dvs vizuala, nu in in afara. De asemenea, este interzisa decolarea sau aterizarea in zone urbane si zborul peste multimi mari de oameni.

Un alt aspect extrem de important este legat de greutatea dronei, daca are sub 500 de grame nu aveti nevoie sa o inregistrati la Autoritatea Aeronautica Romana. Daca depasiti aceasta greutate va trebui sa mergeti la aceasta autoritate si sa va inregistrati drona.

Telecomanda de control

Majoritatea dronelor folosesc o telecomanda cu doua joystick-uri – ce seamana putin cu un controler de Xbox sau PlayStation. Unul din stick-uri controleaza ceea ce se numeste altitudinea dronei, inclusiv inclinarea stanga si dreapta sau sus si jos. Celalalt stick controleaza acceleratia si rotatia dronei. O buna telecomanda ar trebui sa se potriveasca bine in mana dvs, cu stick-uri pe care se pot odihni confortabil degetele si care ofera o senzatie lina, receptiva, atunci cand ghidati drona.

Unele modele de drone de vanzare ignora telecomanda sau este oferita ca si caracteristica cu costuri suplimentare, acestea utilizand in schimb un smartphone cu o aplicatie dedicata. Aceste aplicatii utilizeaza adesea o vizualizare live de la camera video a dronei. Cu toate acestea, aplicatiile nu au precizia unui joystick real, iar degetele dvs pot aluneca pe ecranul telefonului si puteti face accident din greseala.

Constructia si reparatiile

In ciuda a ceea ce va spun anunturile de apar pe Internet, dronele se prabusesc tot timpul. O drona buna care cade pe sol neplanificat nu isi va deteriora cadrul. De asemenea, va avea incluse protectii petru rotoare si pentru partea electronica.

Indiferent de aceste lucruri, anumite piese se mai rup uneori, mai ales in cazul dronelor de curse. Modelele cele mai bune au si piese de schimb usor de gasit, cum ar fi motoarele sau elicele, care sa le inlocuiasca pe cele rupte atunci cand este necesar. Acelasi lucru este valabil si pentru baterii.

Bateriile

Foarte putine drone ofera mai mult de 10 pana la maxim 20 de minute de viata a bateriei, astfel incat o schimbare usoara a bateriei va poate oferi multe minute suplimentare de zbor. Acest lucru tinde sa fie o caracteristica a modelelor mai scumpe. Dronele foarte ieftine au de cele mai multe ori baterii incorporate care nu pot fi schimbate.

Camera

Doriti sa filmati lucrurile minunate ce se va din aer atunci cand zburati drona? O camera, fie incorporata, fie adaugata suplimentar de dvs, poate surprinde imagini sau videoclipuri foarte interesante. Cele mai multe modele de drone de vanzare de buget utilizeaza echivalentul unei camere web ieftine, capturand imagini cu o rezolutie redusa, de obicei 640 x 480 pixeli, pe o memorie interna sau pe un card microSD.

Modele mai sofisticate va ofera posibilitatea sa filmati la rezolutii FullHD sau chiar 4K, sau sa conectati o camera de actiune la drona. Exista si drone care va ofera posibilitatea sa vizualizati in timp real ceea ce filmati (FPV), trimitand imaginile pe un smartphone, tableta sau pe o pereche de ochelari VR.

Voi ce caracteristici cautati sa aiba o drona atunci cand doriti sa cumparati una noua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *