Loading...
Overview

Lansare GoPro Hero 6 Black

gopro-hero6-black

Noua camera video sport GoPro Hero 6 Black ce a fost lansata ieri (28 Septembrie 2017) are in magazinele online din Romania un pret de aproximativ 2599 lei, putin sau mai mult in functie de fiecare magazin.

Noua camera lansata ieri, dubleaza puterea de procesare a modelului deja vechi (daca ii putem spune asa?) Hero 5 Black si, prin urmare, imbunatateste stabilizarea imaginii si viteza de transfer catre smartphone-uri sau alte device-uri.

Un nou procesor personalizat GP1 este “inima care face Hero 6 Black sa fie atat de minunat”, a declarat Nick Woodman, fondatorul companiei GoPro, la lansarea live-stream a acestui produs.

Woodman a mai dezvaluit ca interactiunea dintre Hero 6 Black si aplicatia de smartphone care poate edita materialul de pe camera. Folosind accelerometre, recunoastere fetei si GPS, GoPro poate extrage momentele cele mai convingatoare cu o functie de editare video numita Quik Stories.

Specificatii GoPro Hero 6 Black

  • acelasi body ca si Hero 5 Black
  • ecran LCD cu touch
  • control vocal
  • rezistenta la apa pana la o adancime maxima de 10 metri
  • rezolutie video pana la 4K si 60 fps, dar si 1080p si 240 fps
  • rezolutie foto de 12 MP

GoPro Fusion anuntata si ea pentru un pret de aproximativ 3599 lei

De asemenea, la lansare, Woodman a prezentat si noua camera Fusion cu doua obiective pozitionate unul in fata si unul in spate, cu lentile sferice, care imbina imaginea pentru a obtine video la 360 de grade.

gopro-fusion

Fusion foloseste o tehnologie numita OverCapture, care inregistreaza permanent la 360 de grade, dar apoi puteti selecta un cadru care sa fie standard. Acest lucru permite cateva lucruri, inclusiv filmarea unui cadru intreg si apoi editarea imaginilor pentru a arata ca si cum camera a urmarit un anumit obiectiv.

De asemenea, Fusion are cateva setari presetate cum ar fi “angel view”, o functie care atunci cand folositi un selfie stick, acesta va fi sters automat de pe video si inca o functie interesanta, “little planet”, unde intreg cadrul este manipulat si introdus intru-un cerc mic.

GoPro Hero 6 Black vs Hero 5 Black

Pe scurt, cele doua camere video sport sunt destul de asemanatoare. Constructia body-ului este identica, cu cele doua ecrane din fata si din spate. Ambele camere sunt rezistente la apa pana la o adancime de maxim 10 metri si ambele au o rezolutie de 12 megapixeli.

O diferenta majora este capacitatea de a inregistra slow motion a lui Hero 6. Aceasta poate inregistra la o rata mai mare de cadre pe secunda, atat la o rezolutie 4K cat si la 1080p, ceea ce face ca filmarile sa fie mai fluente atunci cand sunt incetinite pentru a obtine acest efect.

Hero 5 Black inregistreaza la o rezolutie 4K si 24,25 sau 30 fps, pe cand Hero 6 Black ajunge la 50 sau 60 de fps-uri.

In mod similar, Hero 6 Black inregistreaza la o rezolutie 1080p cu pana la 240 de fps-uri, pe cand Hero 5 Black numai cu 120 de fps.

De asemenea, noua camera video sport Hero 6 Black dispune si de o mai buna stabilizare a imgainii, gratie procesorului mai puternic.

O alta diferenta normala este si cea de pret, Hero 6 Black fiind mai scumpa cu aproximativ 500 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *