Loading...
Accesorii GoPro

Top cinci acumulatori GoPro

acumulator gopro

Intotdeauna trebuie sa aveti cele mai bune baterii pentru camerele dvs GoPro, pentru a rezista mai mult in timp sau pentru actualizari. Daca utilizati o camera GoPro de mult timp si bateria nu mai rezista ca la inceput, atunci va recomandam sa o schimbati. Montati in camera de actiune o baterie noua pentru a putea sa o folositi mai mult, pentru a inregistra mai multe filme. De asemenea, daca sunteti o persoana care calatoreste foarte mult, sa aveti o baterie suplimentara pentru camera este minunat. Astfel, indiferent unde va veti afla, veti putea inregistra intotdeauna calatoriile dvs cu bateria suplimentara. Asadar, va prezentam in continuare cele mai bune baterii GoPro pe care le puteti alege.

Baterii si incarcatoare Widjit

Acestia fac seturi complete de baterii si incarcatore simple, duble sau triple, pe care le puteti achizitiona pentru camerele de actiune GoPro. Bateriile au capacitati diferite, in functie de modelul de camera careia i se adreseaza si reusesc sa va ofere timp suplimentar atunci cand sunteti pe teren si filmati. Incarcatoarele se conecteaza direct la priza si astfel nu va mai fi nevoie sa incarcati acumulatorii direct in camera video, prin intermediul cablului USB. Veti gasi in oferta producatorului Widjit baterii pentru GoPro Hero 1, 2, 3, 4 sau 5 si incarcatoare simple, duble sau chiar triple.

Baterii reincarcabile GoPro Hero 4

Daca detineti o camera video sport de actiune GoPro Hero 4 si cautati o baterie GoPro Hero 4 de inalta calitate, atunci aceasta este optiunea perfecta. Bateria are o putere de 1160 mAh care va permite sa va continuati inregistrarea. Functioneaza excelent fie ca inlocuitor, fie ca rezerva si este proiectata sa functioneze doar cu acest model de camera. Puteti achizitiona setul ce include aceasta baterie suplimentara si un incarcator dual, astfel incat sa incarcati in acelasi timp si bateria cu care a venit camera cat si pe aceasta noua. Cea mai buna modalitate, dar si cea mai scumpa, de a obtine o durata de functionare mai mare, este sa folositi aceasta baterie uimitoare. Este compatibila atat cu GoPro Hero 4 Black cat si cu varianta Silver.

2.Top-5-Best-GoPro-Batteries-768x711

Set baterii de rezerva SmaTree

In acest set, nu veti primi dor o baterie, ci doua care sa extinda perioada in care puteti utiliza camera si mai mult. Fiecare baterie are o putere de 1290 mAh pe care o puteti folosi ca rezerva atunci cand bateria originala nu mai functioneaza. Aceste baterii japozene de inalta tehnologie ofera o durata lunga de viata pentru camera dvs GoPro Hero. Incarcatorul are trei canale care va permit sa incarcati trei baterii in acelasi timp, astfel veti economisi destul de mult timp. Bateriile se incarca rapid si sigur, ceea ce face ca acest set sa fie o optiune interesanta. De asemenea, exista si o lumina LED inteligenta, care va arata procesul de incarcare. Rosu inseamna ca bateriile inca se incarca, iar verde ca acestea sunt incarcate complet. Aceste doua baterii din set sunt compatibile cu camerele GoPro Hero 4, iar incaratorul functioneaza cu toate bateriile GoPro.

3.Top-5-Best-GoPro-Batteries-768x768

Set baterii Sabrent pentru GoPro

Acesta este un alt set care include doua baterii si un incarcator dual pentru camerele GoPro. Aceste baterii reincarcabile litiu-ion va permit sa fotografiati in continuare si sa aveti variante de inlocuit un acumulator GoPro Hero 3, indiferent de locul in care mergeti. Acumulatorul se incarca usor, direct in camera, sau daca doriti sa le incarcati pe ambele simultan, folositi incarcatorul pentru priza. Fiecare acumulator are o putere de 1180 mAh si este compatibil cu camerele de actiune GoPro Hero 3 si 3+.

Bateriile Kastar pentru camerele GoPro

Cele trei baterii de inalta calitate si de durata din acest set le puteti utiliza cu camerele GoPro. Bateriile sunt 100% decodate si 100% compatibile cu camerele si incarcatoarele originale. Fiecare baterie ofera o capacitate ridicata, deoarece sunt realizate cu o celula japoneza de calitate pentru a avea o durata mai lunga de viata, fara efect de memorie. De asemenea, bateriile utilizeaza un microcip integrat japonez care previne supraincarcarea in timpul incarcarii. Bateriile sunt compatibile cu camerele Hero 3 si 3+, precum si ADHBT-302.

5.Top-5-Best-GoPro-Batteries-768x768

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *