Loading...
Accesorii GoPro

Top zece telecomenzi GoPro disponibile

Daca va place sa lucrati cu camerele GoPro, atunci probabil ca stiti deja ca exista o serie de accesorii GoPro care va pot face viata mai usoara. O multime de astfel de accesorii sunt disponibile acum in magazinele online din Romania, si majoritatea au preturi foarte bune. Cu toate aceste oferte disponibile, de multe ori o sa va fie greu sa alegeti un produs de calitate, potrivit nevoilor dvs. In cazul in care cautati o telecomanda GoPro, atunci acest articol este perfect si va recomandam sa-l cititi pana la final.

10. GoPro Smart Remote
Un produs foarte popular si de o calitate excelenta, puteti sa aveti incredere deplina in telecomanda GoPro inteligenta daca acesta este accesoriul cautat. Acest produs nu a dezamagit pana acum si este unul dintre cele mai vandute accesorii GoPro. Un avantaj al acestei telecomenzi este bateria atasata care are o durata de viata lunga. Singurul mare incovenient al ei este pretul, este unul destul de mare fata de alte variante la fel de bune existente in magazine.

9. Removu RM-R1 Live View Remote for GoPro
Este o telecomanda GoPro perfecta pentru camerele sport de actiune Hero 3, 3+ si 4 ce are integrat si un ecran LCD pe care veti vizualiza in timp real ceea ce filmati cu camera. Telecomanda este realizata din materiale de buna calitate si are un design foarte frumos. Dimensiunea ei este de 5 cm si functioneaza pana la 3 ore cu o singura incarcare. In pachetul pe care il veti primi veti gasi si o banda pentru a purta telecomanda pe mana.

8. Original GoPro Smart Remote Wifi Waterproof
Este un produs facut special pentru a avea controlul absolut al camerei ce vine cu tehnologia WiFi inclusa. Gratie acesteia, telecomanda functioneaza la mare distanta de camera, iar cu ajutorul micului ecran veti putea vedea in permanenta informatiile esentiale. De asemenea, aceasta telecomanda include si un card de memorie de 32 GB pentru un spatiu suplimentar de stocare.

7. GoPro Wireless Remote
Este un produs foarte bun, construit in Statele Unite ale Americii. Design-ul este unul foarte inspirat, iar controlul se face usor prin cele cateva butoane, cum ar fi pornit-oprit, pornit-oprit filmarea si schimbarea modului de lucru. De asemenea, aceasta telecomanda GoPro este una rezistenta la apa, putand sa o folositi fara probleme pana la o adancime maxima de 90-100 cm.

6. GOPRO Smart Remote, Black
Urmatorul produs din topul nostru este unul destul de interesant pentru controlul camerei dvs GoPro de la distanta. Telecomanda este realizata din materiale de cea mai buna calitate si pare sa fie una foarte durabila. Design-ul este unul simplu si intuitiv, ceea ce o face foarte usor de folosit.

telecomanda-gopro

5. GoPro Wi-Fi Remote
Este o telecomanda ce functioneaza la fel ca toate celelalte, dar care vine cu un design diferit. Aceasta telecomanda pentru GoPro are un ecran mic in plus fata de cele doua butoane mari si poate fi folosita si ca breloc daca doriti. Telecomanda este una extrem de puternica deoarece poate functiona pana la distanta maxima de 180 de metri.

4. Smatree SmaCase G160
Smatree SmaCase G160 este pe langa telecomanda si o geanta de protectie pentru celelalte accesorii GoPro pe care le detineti. Este un produs foarte fiabil cu un pret deosebit de bun.

3. HeyMate GoPro Accessories Wi-Fi Remote Control
Aceasta telecomanda pentru GoPro care ocupa pozitia numarul trei in topul nostru este singura construita in mod special pentru GoPro, asadar o veti putea folosi numai cu GoPro Hero 3, 3+ si 4. Acest produs este unul foarte fiabil, construit din materiale de foarte buna calitate.

2. DGI MART Outdoor Selfie Gadgets GoPro Accessories
Este o telecomanda cu un design diferit fata de celelalte produse din acest top. De asemenea, sunt disponibile pana la opt culori dintre care puteti alege pentru aceasta telecomanda. Distanta de functionare este una suficienta, de maxim 10 metri.

1. GoPro Smart Remote Wifi Waterproof For GoPro
Distanta maxima de la care puteti controla camera dvs GoPro cu ajutorul acestui gadget este de maxim 100 metri. Telecomanda este una rezistenta la apa. In pachetul comandat veti gasi telecomanda WiFi GoPro, incarcatorul pentru aceasta si o curea de mana. De asemenea este prima noastra alegere in acest top deoarece are un pret excelent de aproximativ 350 de lei in magazinele din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *